WAAROM EEN MAANCIRKEL

Nieuwe maancirkel Januari

Van “schaduw naar licht” maancirkel Amsterdam

De maan heeft een grote invloed op ons bestaan. Haar cyclische bewegingen beïnvloeden onze omgeving, onze gesteldheid en zelfs onze gedachten. Met nieuwe maan, het begin van een nieuwe cyclus, staat de maan met haar onbelichte zijde, of schaduw, naar de aarde toe. Dit is een uitgelezen moment om onze eigen schaduw of donkere kant te onderzoeken in een maancirkel.
– Wat zijn onze angsten, onze onzekerheden, onze verborgen verlangens? Wat zijn de dingen die we niet willen zien of erkennen?
Door onze schaduw te onderzoeken, kunnen we deze aspecten van onszelf beter begrijpen en accepteren. We kunnen ze transformeren en integreren in ons bewustzijn. Dit is een proces dat moed en inspanning vergt, maar het is ook een geschenk. Elke bewust doorlopen cyclus brengt ons dichter bij onze authentieke zelf.

Bij een nieuw maancirkel komen we samen met gelijkgestemden om elkaar te steunen en te inspireren. We delen onze ervaringen en inzichten, en we gebruiken de energie van de nieuwe maan om onze schaduw te onderzoeken en te transformeren. In een warme en veilige omgeving kunnen we ons openstellen voor wat er in ons leeft. We kunnen ons verbinden met onze innerlijke wijsheid en ons potentieel ontplooien.

Thema januari

De volle maan is op 25 januari in het teken van de leeuw. De maancirkel Amsterdam zal daarom de thema’s: Moed, zelfvertrouwen, assertief en open onderzoeken. Dat doen we op de nieuwmaancirkel bijeenkomst door naar de schaduwen van deze kwaliteiten te kijken.

Nieuwemaancirkel januari

In de twee weken die de maan erover doet om weer vol te worden, werken we allemaal individueel aan onze intentie. We kunnen dit doen door middel van een speciaal altaar, rituelen, meditaties, of gewoon door ons dagelijks bewust te zijn van onze schaduwkanten.
Bij volle maan kunnen we weer samen komen om onze transformatie te bekrachtigen. We delen dan onze ervaringen met elkaar en we vieren dat we een stap dichter bij onze authenticiteit zijn gekomen. Maar het is ook heel goed mogelijk dit zelf te doen op jou manier op een door jouw gekozen plek.

Wat kun je verwachten bij maancirkel?

  • Een veilige ruimte om je schaduwkanten te onderzoeken
  • Inzichten en inspiratie van anderen
  • Praktische tools om met je schaduw om te gaan
  • Een ervaring van verbondenheid en gemeenschap

Voor wie is de maancirkel Amsterdam?

  • Iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en transformatie
  • Iedereen die wil leren omgaan met zijn of haar schaduwkanten
  • Iedereen die op zoek is naar een community van gelijkgestemden

Aanmelden drumcirkel Amsterdam
Om deel te nemen aan de nieuwemaancirkel is aanmelden is verplicht.

Je kunt je hieronder aanmelden

Datum

11 01 2024
Verlopen!

Tijd

Deur open om 19:30
20:00 - 23:00

Kosten

€20,00

Locatie

De Groene Hemel Amsterdam
De Groene Hemel Amsterdam
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam

midden in het westerpark ligt het verborgen paradijs De Groene Hemel

Categorie

Organisator

De Poldersjamaan
De Poldersjamaan
Telefoon
+31 06- 246 999 10
Email
peter@depoldersjamaan.nl
QR code