SJAMANENDRUM SPELEN - TRANCE EN ZANG

Sjamanendrum spelen – trance en zang

sjamanendrum leren spelen

Leer je sjamanendrum en stem optimaal gebruiken

Sjamanendrum spelen is makkelijk. EN al tijdens de inwijding van de drum wordt duidelijk dat het hier niet over zomaar een stuk gereedschap gaat. Ook al is dit het gereedschap van de sjamaan. Om misschien juist daarom! Het is veel meer dan zijn vorm. Het is een spirit container die magisch is als je weet hoe je dat doet. In twee bijeenkomsten nemen we je mee naar vier drumwerelden: fysieke drum, etherische drum, astrale drum en de mentale drum. Je komt de sjamanendrum tegen in al zijn kwaliteiten en mogelijkheden. En leert haar praktisch toe te passen in healing en coaching.

Fysiek, etherisch, astraal en mentaal

We nemen je mee op een reis langs die verschillende kwaliteiten van de drum. Healing en inzicht zijn de twee belangrijkste reden waarom in sjamanistische groepen de sjamanendrum populair geworden is. Maar dat zijn niet de enige reden waarom je zou willen aansluiten bij deze Sjamanendrum spelen trainging. De drum heeft zijn weg allang gevonden bij een veel grotere groep mensen die zijn kracht ontdekt hebben. Bijvoorbeeld de Yoga juf, de ijsman, de tantra meester, in cacao, truffel en ayahuasca ceremonie zijn ze gemeengoed. Dus je begrijpt dat die sjamanendrum onmisbaar is geworden bij iedere innerlijke reis!

Sjamanendrum spelen trance en zang

Bij Drum spelen trance en zang is het gebruik van de stem van de drumbespeler een belangrijke extra voor het veld. En daar voegen we de magie van een trancereis nog aan toe. Om maar met die reis te beginnen, het astrale veld dat je zo betreed is het veld van kleur en droom vormen. Leer je vragen direct aan spirits te stellen en goede antwoorden te krijgen waar je mee verder kan. De vraag zou kunnen zijn: “hoe kan ik mij verder verdiepen in mijn sjamanendrum? In het mentale deel van de drum maken we gebruik van de stem. We geven letterlijk stem aan wat de bedoeling is. Het is een verdere versterking van je focus en daarmee zuiverder uitkomst van je intentie. Vooral op de verandering die je met de drum in gang wil zet. Het astrale (de trancereis) en het mentale (de zang ) veld worden duidelijk in deze bijeenkomst. 

Aanmelden via onderstaand aanmeldformulier

Dus kortom, we hebben de meeste van jullie geholpen een drum te maken. Nu willen we je uitnodigen om hem ook nog optimaal te gaan gebruiken. Doe deze Sjamanendrum spelen voor jezelf, voor je verwanten en voor in je praktijk als je die hebt. Voor  € 50,- zit je op de eerste rij en leer je jouw sjamanendrum nog beter kennen.

Uitverkocht!

Datum

21 04 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:30

Kosten

€50,00

Locatie

De Groene Hemel Amsterdam
De Groene Hemel Amsterdam
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam

midden in het westerpark ligt het verborgen paradijs De Groene Hemel

Organisator

De Poldersjamaan
De Poldersjamaan
Telefoon
+31 06- 246 999 10
Email
peter@depoldersjamaan.nl
QR code