Sjamanendrum bouwen Almere

Sjamanendrum spelen – intentie en energie

sjamanendrum leren spelen

Leer je sjamanendrum met optimaal intentie gebruiken

Al tijdens de inwijding van de drum wordt duidelijk dat het hier niet over zomaar een stuk gereedschap gaat. Ook al is dit het gereedschap van de sjamaan. Om misschien juist daarom! Het is veel meer dan zijn vorm. Het is een spirit container die magisch is als je weet hoe je dat doet. In twee bijeenkomsten nemen we je mee naar vier drumwerelden: fysieke drum, etherische drum, astrale drum en de mentale drum. Je komt de sjamanendrum tegen in al zijn kwaliteiten en mogelijkheden. En leert haar praktisch toe te passen in healing en coaching.

Fysiek, etherisch, astraal en mentaal

We nemen je mee op een reis langs die verschillende kwaliteiten van de drum. Healing en inzicht zijn de twee belangrijkste reden waarom in sjamanistische groepen de sjamanendrum populair geworden is. Maar dat zijn niet de enige reden waarom je zou willen aansluiten bij deze Sjamanendrum spelen trainging. De drum heeft zijn weg allang gevonden bij een veel grotere groep mensen die zijn kracht ontdekt hebben. Bijvoorbeeld de Yoga juf, de ijsman, de tantra meester, in cacao, truffel en ayahuasca ceremonie zijn ze gemeengoed. Dus je begrijpt dat die sjamanendrum onmisbaar is geworden bij iedere innerlijke reis!

Sjamanendrum spelen – intentie en energie

In sjamanendrum leren spelen intentie en energie kijken en bespelen we de drum in zijn fysieke verschijning. Welke ritmes kan je inzetten en wat is het effect. Alle vragen die je nog hebt over de drum kan je hier stellen en worden beantwoord.  Daarnaast onderzoeken we de etherische kwaliteit van jouw sjamanentrommel. Daar begint de magie pas werkelijk voelbaar te worden. We zetten die kwaliteit in in een sjamaan healing sessie met een focus op genezing. Aan het eind van deze verdiepende les Sjamanendrum spelen werken we nog met de groepsenergie. We doen dat met een spectaculaire Afrikaanse sjamaan healing ceremonie. Hier vloeit vaak een traan van geluk en dan weet je zeker dat je de juiste keuze gemaakt heb en je drum gaat inzetten om dingen positief te veranderen.

Aanmelden via onderstaand aanmeldformulier

Dus kortom, we hebben de meeste van jullie geholpen een drum te maken. Nu willen we je uitnodigen om hem ook nog optimaal te gaan gebruiken. Doe deze Sjamanendrum spelen voor jezelf, voor je verwanten en voor in je praktijk als je die hebt. Voor  € 50,- zit je op de eerste rij en leer je jouw sjamanendrum nog beter kennen.

Datum

12 05 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:30

Kosten

€50,00

Locatie

De Groene Hemel Amsterdam
De Groene Hemel Amsterdam
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam

midden in het westerpark ligt het verborgen paradijs De Groene Hemel

Organisator

De Poldersjamaan
De Poldersjamaan
Telefoon
+31 06- 246 999 10
Email
peter@depoldersjamaan.nl
QR code