De poldersjamaan maakt drums en trommels

Alle thema’s

De grootste astrologische gebeurtenis van 2024

Wat is de Jupiter-Uranus-conjunctie van 2024?

In de astrologie wordt de gelukkige Jupiter beschouwd als de ‘Grote Weldadige’ – oftewel de meest gelukkige, zegenrijke en groeiondersteunende planeet. Uranus daarentegen zorgt voor plotselinge gebeurtenissen, schokkende openbaringen en creatieve en wetenschappelijke genialiteit. Wanneer de twee samenkomen – grofweg na veertien jaar – is het toneel klaar voor grote opwinding en verandering, idealiter gekoppeld aan hernieuwde overvloed. Omdat Jupiter en Uranus conjunct zullen zijn in het vaste aardeteken Stier, zou de planetaire koppeling gebieden van het leven kunnen versterken die geassocieerd zijn met Stier en zijn heerser, Venus, die toezicht houdt op kunst, schoonheid, waarden, verdienen en relaties.

Met andere woorden, afhankelijk van welk huis in de astrologie de conjunctie in jouw geboortehoroscoop treft , kun je een onverwachte promotie krijgen, een nieuw iemand ontmoeten, het gevoel hebben dat je een nieuw tijdperk ingaat met een partner, of start een supervervullende artistieke onderneming. Er moet ook worden opgemerkt dat deze gebeurtenis vrij zeldzaam is. De laatste keer dat Jupiter en Uranus samenwerkten was in 2011, en na dit jaar zullen Jupiter en Uranus pas in 2037 weer conjunct zijn.

Jupiter in conjunctie met Uranus op 20 april 2024

Spannend hoofdstuk van je leven

Als het voelt alsof je op het punt staat een heel nieuw, spannend hoofdstuk van je leven binnen te stappen, kan dat komen doordat Jupiter dit jaar voor het eerst sinds 2011 in conjunctie staat met Uranus. Als een van de belangrijkste astrologische gebeurtenissen van 2024, Bij deze hemelse ontmoeting is Jupiter betrokken, de planeet van overvloed, fortuin en expansie, en wordt de krachten gebundeld met Uranus, de planeet van plotselinge, opwindende verandering, rebellie en revolutie.

20 april zal Jupiter in conjunctie staan met Uranus

In de astrologie houdt een conjunctie in dat twee planeten samenkomen in niet alleen hetzelfde teken, maar ook in een exacte mate van dat teken. Op 20 april zal Jupiter in conjunctie staan ​​met Uranus op 21 graden van het vaste aardeteken Stier, wat een hele nieuwe cyclus van spirituele doorbraken en innovatie zal inspireren, evenals verrassende financiële overwinningen en relatieveranderingen. Dat komt omdat Stier wordt geregeerd door Venus , de planeet van romantiek en geld.

De Jupiter-Uranus-conjunctie van 2024 zet ook de toon voor de komende 14 jaar in termen van hoe je jezelf artistiek kunt uiten en kunt vieren wat jou uniek maakt. Dat gezegd hebbende, zal deze planetaire koppeling, net als bij elke grote astrologische gebeurtenis, niet alleen de samenleving als geheel beïnvloeden, maar ook een specifieke plek in uw eigen astrologische geboortehoroscoop treffen , wat een eye-openende verandering met zich meebrengt.

Jupiter in conjunctie met Uranus op 20 april 2024

Wanneer staat Jupiter in conjunctie met Uranus?

Jupiter zal op 20 april 2024 om 22:27 uur ET/19:27 uur PT in conjunctie staan ​​met Uranus. Hoewel dat het punt is waarop het astrologische aspect als ‘exact’ wordt beschouwd, kun je de effecten ervan voelen van midden maart tot midden mei, aangezien de planeten tijdens die periode dicht bij elkaar zullen reizen.

Welk teken is de Jupiter-Uranus conjunctie in 2024?

Op 20 april 2024 zullen Jupiter en Uranus conjunct zijn op 21 graden Stier , het vaste aardeteken dat bekend staat als geaard, sensueel, genotzoekend en soms enigszins eigenzinnig. Wat de zeldzaamheid van deze gebeurtenis nog groter maakt: de laatste keer dat de twee elkaar ontmoetten in Stier was bijna 83 jaar geleden, in mei 1941.

Jupiter in conjunctie met Uranus op 20 april 2024

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *