WAAROM EEN MAANCIRKEL

Praktische informatie

Tijd avond van 20:00 tot 23.00 uur.
Dag Alle data vind je in de agenda.
Kosten €20,- incl. btw

Locatie
De Groene Hemel
Overbrakerpad 2
1014 AZ Amsterdam
routebeschrijving

Vragen
Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor extra info!

drumcirkel Amsterdam

De docent Sonja Werner.

Maancirkel

Van schaduw naar licht

De maan heeft een grote invloed op ons bestaan. Haar cyclische bewegingen beïnvloeden onze omgeving, onze gesteldheid en zelfs onze gedachten. Elke maand tijdens de Nieuwe Maan is de lucht donker en lijkt de maan verdwenen. Omdat de maan tussen de aarde en de zon staat, is de schaduwkant naar ons toe gericht en is de zonverlichte kant verborgen. Symbolisch gezien biedt de lege ruimte aan de hemel de mogelijkheid om intenties te plaatsen die gedurende de maand kunnen groeien als de maan weer verschijnt, en uiteindelijk hun hoogtepunt kunnen bereiken binnen twee weken bij Volle Maan.

co-creëren

Beschouw deze tijd als een schone lei, en als je het thema van deze maan kent, kun je co-creëren en met de energie ervan werken. Zorg ervoor dat je deze paar dagen met bewuste aandacht benadert, want ze zullen de rest van de maand voor je beïnvloeden. Op die manier kun je jezelf binnen twee weken openstellen voor meerdere mogelijkheden, bij Volle Maan. 

– Wat zijn onze angsten, onze onzekerheden, onze verborgen verlangens? Wat zijn de dingen die we niet willen zien of erkennen?

Door onze schaduw te onderzoeken, kunnen we deze aspecten van onszelf beter begrijpen en accepteren. We kunnen ze transformeren en integreren in ons bewustzijn. Dit is een proces dat moed en inspanning vergt, maar het is ook een geschenk. Elke bewust doorlopen cyclus brengt ons dichter bij onze authentieke zelf.

Nieuwmaancirkel

Bij onze nieuwmaancirkel komen we samen met gelijkgestemden om elkaar te steunen en te inspireren. We delen onze ervaringen en inzichten, en we gebruiken de energie van de nieuwe maan om onze schaduw te onderzoeken en te transformeren. In een warme en veilige omgeving kunnen we ons openstellen voor wat er in ons leeft. We kunnen ons verbinden met onze innerlijke wijsheid en ons potentieel ontplooien.
De nieuwe maancirkel is een feest van spirit, drum, verhalen, tranen, humor… en als het weer het toelaat, een vuur om bij te zitten.

Nieuwe maancirkel Amsterdam

Een cyclus van transformatie

In de twee weken die de maan erover doet om weer vol te worden, werken we allemaal individueel aan onze intentie. We kunnen dit doen door middel van een speciaal altaar, rituelen, meditaties, of gewoon door ons dagenlijks bewust te zijn van onze schaduwkanten en wat we willen achter laten.

Rond de volle maan kunnen we tijdens de drumcirkel samen komen om onze transformatie te bekrachtigen. We delen dan onze ervaringen met elkaar en we vieren dat we een stap dichter bij onze authenticiteit zijn gekomen. Maar het is ook heel goed mogelijk dit zelf te doen op jou manier op een door jouw gekozen plek.

 

Wat kun je verwachten?

  • Een veilige ruimte om je schaduwkanten te onderzoeken
  • Inzichten en inspiratie van anderen
  • Praktische tools om met je schaduw om te gaan
  • Een ervaring van verbondenheid en gemeenschap

Voor wie is het?

  • Iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en transformatie
  • Iedereen die wil leren omgaan met zijn of haar schaduwkanten
  • Iedereen die op zoek is naar een community van gelijkgestemden

Aanmelden

De nieuwemaancirkel is niet gratis, en aanmelden is verplicht. Je kunt je aanmelden via de agenda of via onze zuster sites Hipsy of de Moonmisteryschool

Tot ziens op de volgende nieuwemaan!

Data maancirkel

Geen evenementen gevonden!