leer drum spelen

Praktische informatie

Tijd Zondagmiddag van 14.00 tot 17.30 uur.
Dag Alle data vind je in de agenda.
Kosten € 50,- incl. btw
voor beide sjamanendrum leren bespelen middagen.

Locatie
De Groene Hemel
Overbrakerpad 2
1014 AZ Amsterdam
routebeschrijving

Vragen
Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor extra info!

Peter en Sonja

De docent, Peter de Haan.

Sjamanendrum leren spelen en zingen

Introductie

Sjamanendrums zijn meer dan alleen een stuk gereedschap. Ze zijn magische containers die je kunnen helpen te helen en inzichten te krijgen. In twee bijeenkomsten nemen we je mee naar de vier werelden waarin je de sjamanendrum kunt tegenkomen. We leren je hoe je de drum kunt gebruiken om te helen, inzichten te krijgen door de juiste vragen te stellen. De training is voor iedereen die geïnteresseerd is in sjamanisme en de kracht van de drum in het algemeen. Schrijf je nu in en ontdek de kracht van je sjamanendrum

een magische reis door vier werelden

We nemen je mee op een reis langs alle kwaliteiten van de magische trommel en geloof me: die zijn uitgebreid en verrassend. Healing en inzicht zijn de twee belangrijkste reden waarom in sjamanistische groepen de sjamanendrum populair geworden is. Maar dat zijn niet de enige reden waarom je zou willen aan sluiten bij deze trainging. Tel daarbij op het feit dat dit sjamanen gereedschap ondertussen door de Yoga juf, de ijsman, de tantra meester, in cacao, truffel en ayahuasca ceremonie gemeengoed zijn en je begrijpt dat die drum onmisbaar is geworden bij de innerlijke reis!

Sjamanendrum spelen INTENTIE EN ENERGIE

In sjamanendrum leren spelen intentie en energie kijken en bespelen we met drum in zijn fysieke verschijning. En onderzoeken we de etherische kwaliteit van jouw sjamanentrommel. We zetten die ontdekte kwaliteit in tijdens een sjamaan healing sessie met een focus op genezing. Aan het eind van de middag werken we nog met de groepsenergie. Om zaken positief te veranderen voor wie op de mat ligt in een spectaculaire afrikaanse sjamaan healing ceremonie.

Sjamanendrum leren spelen TRANCE EN ZANG

Bij Drum spelen trance en zang maken we gebruik van de stem van de bespeler. En voegen er de magie van een trancereis aan toe. Het astrale de trancereis en het mentale de zang veld worden duidelijk in deze bijeenkomst. Die je vermogens om met je stem en je drum te werken nog verder verdiept. Uiteraard geven we je tools mee om in je eigen groepen en praktijk de opgedane kennis verder praktisch in te zetten.

Aanmelden

Healing, inzicht en meer: ontdek de kracht van je sjamanendrum. Schrijf je nu in voor de training en betaal slechts € 50,- voor een middag die je niet snel zal vergeten.

Data sjamanendrum leren spelen en zingen

Geen evenementen gevonden!