drumbouwen bij de poldersjamaan

Praktische informatie

Tijd De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.
Dag Elke maand, data vind je in de agenda.
Kosten €280,- incl. btw en alle materialen

Locatie
De Groene Hemel
Overbrakerpad 2
1014 AZ Amsterdam
routebeschrijving

Vragen
Wil je meer weten of bijv. met een groep op een andere locatie bouwen? Neem contact met ons op voor extra info en mogelijkheden!

Peter en Sonja

De docenten, Peter en Sonja.

Sjamanendrum bouwen

Drum bouw in Amsterdam

Op onze prachtige natuurlijke locatie in Amsterdam Westerpark bieden we de perfecte setting om jouw droomdrum werkelijkheid te laten worden. Ontdek de magie van het bouwen van je eigen healing sjamaan trance drum onder begeleiding van zeer ervaren bouwers. Lees hieronder waarom onze klanten zo enthousiast zijn.

Sjamanendrum Materialen

Bij ons kun je kiezen uit ronde of eivormige frames gemaakt van in ieder geval wilg en essen. Omdat deze twee houtsoorten het meest geschikt zijn om een stevige goed klinkende drum te bouwen. We hebben een breed scala aan maten, variërend van 35 tot wel 50 cm (met intervallen van 5 cm). Hierdoor is het mogelijk de perfecte drum die bij jou past zelf te maken maken. We kopen ons materiaal bij: sjamaan.nl

Duurzaam Materiaalgebruik

Bouw je sjamanendrum met huiden van betrouwbare leveranciers, waarbij geen dieren zijn gestorven voor de huid van je drum. Onze standaardvellen zijn van geit, rund, paard, buffel, hert en eland, omdat deze de beste resultaten opleveren.

Wat Klanten Zeggen

Naast de complimenten die je hier onder en op de volgende pagina kan lezen, ontvangen we hartverwarmende verhalen via e-mails en brieven over deze bijzondere dag. Wat daar vaak genoemd wordt is de diepe manier waarop we je kennis laten maken met het materiaal. We gaan uit van de eeuwen oude sjamaanse wijzen van kijken naar de drum. Die dus veel meer is dan zijn vorm maar vooral werkzaam is in de energie. We brengen je daarmee in contact. En als je dat wil, kan je bij ons ook leren hoe je die energie van je drum verder kan inzetten en sturen.

PERSON© Drum

Onze unieke PERSON© drum onderscheidt zich door zijn design en duurzaamheid, wat resulteert in een langere levensduur en een stabielere klank. Ontdek waarom onze drums uitblinken:

  • Standaard 20 verbindingspunten in plaats van 16.
  • Geen lijmgebruik bij het bevestigen van de huid op het frame.
  • Dubbel gevouwen huid op zwakke verbindingspunten of een geregen zoom met 60 tot 80 steken voor dunne huiden.
  • Voorkomt inscheuren en behoud langdurig een uitstekende geluidskwaliteit.
  • Ergonomisch handvat met keuze uit een 5-stralen krans of een vierkant kruis voor gelijkmatige spanning.

Bouw jouw unieke sjamanendrum met ons en ervaar de kracht van authenticiteit en vakmanschap. Neem deel aan onze workshop en creëer een drum die jouw spirituele reis weerspiegelt. Bekijk onze agenda voor beschikbare data!

Data sjamanendrum bouwen

Geen evenementen gevonden!