Natuurcoaching

Natuur coachings dag

Deze leerzame en vooral leuke dag over natuurcoaching is voor zowel coaches als persoonlijk geïnteresseerden. Peter leert je hoe spirit dagelijks met ons communiceert en ons leven kan verrijken als we de boodschappen uit de natuur opmerken en begrijpen. Laat je verwonderen!

theoretisch en praktisch

De dag bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. In de ochtend wordt het onderwerp “natuurcoaching” breed uitgelegd en doen we oefeningen waarmee we ’s middags aan de slag gaan. Wie een drum heeft, kan deze meenemen. Het is geen noodzaak, maar meer voor extra verdieping in jouw gereedschap. Heb je geen drum, geen punt! Peter neemt ratels en trommels mee, deze kun je gebruiken en zijn eventueel na afloop te koop.

natuurlijke omgeving

In de middag gaan we aan de slag met wat we ‘s morgens geleerd en besproken hebben en onderzoeken dit in groepjes van twee. We spelen de rollen van coach en cliënt: de cliënt heeft een vraag en samen lopen ze door een natuurlijke omgeving in stilte en in aandacht. Wanneer de cliënt door iets wordt aangetrokken, meldt deze dat aan de coach. Deze maakt hier vervolgens contact mee op spirit-niveau en onderzoekt wat deze te vertellen heeft aan de vraagsteller.

Datum

02 03 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

De Verwondering
Terwolde
Categorie

Organisator

De Poldersjamaan
De Poldersjamaan
Telefoon
+31 06- 246 999 10
Email
peter@depoldersjamaan.nl
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *