Ervaringen

Geboorte van je eigen drum

Directe duidelijke begeleiding in het maken ervan. Daarnaast een mooie opbouw van de dag die echt een drum (container) een wezenlijk deel maakt van de verbinding. Heb erg genoten van deze dag en de opmerkingen/ inzichten die de poldersjamaan Peter en medebegeleider Sonja gaven. Echt een aanrader als je een verlangen hebt om je eigen drum te maken.

Frank

Een bijzondere ervaring op een…

Een bijzondere ervaring op een geweldige locatie, een training met bezieling persoonlijke betrokkenheid op elkaar en ruimte voor verwondering, zelf ontdekken en vooral ook het gewoon ervaren. Dicht bij mezelf, dicht bij en werken met de natuur samen met een bijzondere groep paradijsvogels, inclusief Peter als sjamanistisch trainer. Niks moet en wat is juist, ervaar het zelf.
Genoeg om op door te bouwen alles wat ik leerde verder uit te bouwen, thuiskomen en blijven ontdekken. Heerlijk werkveld het sjamanisme.

Ab

Prachtige sjamanendrum gebouwd

Ik heb een prachtige sjamanendrum gemaakt onder de fijne begeleiding van Peter en Esther. Ik ben erg blij met het resultaat en vooral ook met het zorgzame proces bij het uitzoeken en verbinden met het frame en de huid. Zeker een aanrader!

Pieter

Meegedaan aan een workshop…

Meegedaan aan een workshop Sjamanendrumbouwen.
Een bijzondere ervaring met een prachtige eigen drum als resultaat.
De begeleiding is goed, fijn en rustig. Mijn drum maakt een mooi diep geluid. En elke keer bij gebruik komt deze workshop weer omhoog.
Dankjewel Peter voor je vakkundigheid en je inspiratie.

Edith

Bijzondere ervaring

Vanaf het eerste contact dat ik met Peter had, voelde direct goed! De dag van mijn drum bouwen, was erg speciaal. Een warm welkom, een gevoel van saamhorigheid. We werden mee genomen in de wereld van de sjamanistische drum, hoe een drum ontstaat en wat daar voor nodig is om het compleet te kunnen maken. Ik heb de dag als heel bijzonder en speciaal ervaren en raad iedereen aan om dit bij de Polder Sjamaan Peter te doen! Met bezieling je eigen drum te bouwen is zo bijzonder, het is een eigen proces waarin je één wordt met je drum!

Joost

Een fijne sjamanen drum gebouwd

Een fijne drum gebouwd en mooie workshop drummen.
Mijn drum is heel bijzonder. Hij heet waternimf. Zij helpt mij in mijn werk als therapeut in het healen van seksueel misbruik. De drum vond ik iets te veel trillen en niet strak genoeg gespannen. De vervolg workshop drummen en zingen is het me uit gelegd hoe ik het zelf kon veranderen. Tijdens de workshop deden we een reis en daar in kreeg ik het beeld dat ik met de drum mag spelen. Geluiden met knikkers en kralen om de wind en de regen na te bootsen. Het waren fijne dagen. Een echte aanrader.

Paula Holtzer

Een ongelofelijke mooie ervaring!

Wat een ongelofelijke fijne dag hebben wij gehad afgelopen zaterdag! Peter en Sonja zijn mega lief en leuk met veel kennis over de drums en het sjamanisme. De plek midden in het Westerpark is fantastisch! We waren samen met een fijne groep mensen en het ritueel voorafgaande aan het maken van de drum was heel mooi en ontroerend. Iedereen aan het eind van de dag zittend in de kring met precies de drum die bij hem of haar klopte! Dank!

Caroline Fuchs

Wat een fijne energie

Wat een fijne energie, fijne omgeving en een geweldige eerste drumles mocht ik ervaren. Het heeft me dichter naar mijn drum gebracht en voel me vrijer tijdens het drummen. Bedankt Peter! Onwijs genoten.

Marlous van der Linden

Hele mooie ervaring bij Sjamaan.nl

Een aantal weken geleden heb ik hier een drum mogen bouwen. Dit was een super fijne ervaring, we werden kundig en goed begeleid. De locatie zelf was super en de sfeer erg goed! Aanrader dus.

Wilco