Waarom we allemaal Earthkeepers zijn

Alle thema’s

Waarom we allemaal “Earthkeepers” zijn, of moeten worden

Earth keeper

“De Earth keeper leren dat alles in de schepping – de aarde, mensen, walvissen, rotsen en zelfs de sterren – zijn gemaakt van trillingen en licht.” -Alberto Villoldo, Ph.D.

In de wereld van sjamanistisch energie horen we vaak de term Earth keeper. Maar wat is er eigenlijk een Earth keeper, en hoe is dat voor jou en mij?
Volgens Alberto Villoldo, Ph.D., zijn de Earth keepers sjamanen die tot het niveau van engelen kwamen. Sommigen zijn in menselijke vorm en sommige zijn in de geest (spirit), maar ze hebben een duidelijk mandaat om onze planeet te beschermen en te verzorgen.
Velen van ons helpen de aarde door haar te willen, genezen, door vrede te brengen in onze wereld. We voelen ons geroepen om onze Moeder Aarde te beschermers.

Kunnen we Earth keeper worden?

Wijsheidstradities als het sjamanisme en het boeddhisme zeggen: ja, we kunnen Earth keepers worden. De boeddhisten noemen deze wezens bodhisattvas die ons zullen helpen om engelen te worden. In de Andes en Amazone zijn de Earthkeepers de Laika bel. De Laika vertelt ons dat we het potentieel hebben om Homo Luminous te worden. We kunnen in onze leven de Lichtgevende Energievelden van engelen ontwikkelen.

Geheim van Earth keeper

Al eeuwenlang hebben deze beschermers van de planeet zich geheim gehouden. Al in de jaren negentig zagen we grote verandering op ons afkomen en werden meer en meer mensen zich bewust van het feit dat die elders, die medicijnmensen een beroep ons deden. “Keepers” van die oude tradities roepen ons op om als Earth keeper betrokken te raken. En onze planeet te beschermen tegen overbevolking, roofbouw, overconsumptie en al die gevaren die de planeet bedreigen.

Training

Heeft dit jarenlange training nodig en een monastieke levensstijl? Het leven van een moderne sjamaan is het leven van jou en mij. Echte mensen in een echte wereld van banen, gezinnen, pendelen, en het opruimen van de stomerij. Het werk van de Earth keeper is ons werk en is beschikbaar voor iedereen die geroepen wordt, niet alleen degenen die ervoor kiezen om de levensstijl van een monnik te leven. Je zou je kunnen aansluiten bij groepen die zich met natuur beleving bezig houden of die van uit een sjamanistische perspectief naar de wereld kijken en op zoek zijn naar antwoorden op vele vragen die de onze planeet en al zijn wonderen voor ons heeft.

Waarom we allemaal Earthkeepers zijn

Alberto Villoldo

In zijn boek The Four Insights wijst Alberto op een manier om deze reis te beginnen en een nieuwe aarde te dromen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *